Er zijn verschillende manieren waarop u het educatief centrum Historyland kunt steunen. Dus mocht u het educatief centrum Historyland ook een warm hart toedragen en ons willen bijstaan als wetenschapper (Historicus, Archeoloog, Geoloog, Paleontoloog, Botanicus, Bioloog) dan verzoeken wij u onderstaande goed door te lezen.

Deze financiële bijdrage is van groot belang voor de exploitatie van het educatief centrum Historyland. Uw bijdrage wordt besteed aan onderhoud, exploitatie en promotionele doeleinden voor het educatief centrum. Hierdoor blijft het educatief centrum aantrekkelijk voor potentiële bezoekers. We kennen zes rangen. Door middel van een jaarlijkse bijdrage € 750,- wordt u Archeoloog. Als Archeoloog krijgt u de volgende privileges:

  • desgewenst uw bedrijfslogo samen met de link naar uw bedrijf op onze website geplaatst;
  • indien gewenst uw bedrijfslogo op ons sponsorenbord in het museum;
  • drie jaarkaarten* om gedurende een heel kalenderjaar Historyland te bezoeken;
  • u kunt één keer per jaar gratis gebruik maken van de gehoorzaal „De Cruyttoren“ voor een bijeenkomst, excl. de kosten van de eventuele catering.

 

* De jaarkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.


 

Aanmelden als Archeoloog

Mocht u ons willen bijstaan als Archeoloog vult u dan s.v.p. hieronder het formulier in, wij nemen dan contact met u op. Wij danken u voor uw steun en hopen u binnenkort in het museum te ontmoeten.

U kunt zich hier aanmelden als Archeoloog:

Aanmelding nieuwsbrief