LIGGING & ROUTE

Bezoekadres:
Historyland
Ravenseweg 11c
3223 LM  Hellevoetsluis

T +31 (0)181 744171
E info@historyland.nl
I www.historyland.nl


GRATIS PARKEREN

Gratis parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren op ons naast gelegen parkeerterrein dit geschiedt wel voor eigen risico. Er zijn drie opstelplaatsen voor bussen, vier invalide parkeerplaatsen en circa tachtig parkeerplaatsen.

Dit parkeerterrein is tevens toegankelijk voor bezoekers van de naastgelegen hondenschool Kynologisch Nederland.


Met de auto:

vanuit Rotterdam
Volg vanaf Rotterdam de A15 in de richting van Europoort. Na de Thomassentunnel neemt u de afslag Brielle/Hellevoetsluis. Vervolgens de N57 volgen in de richting van Hellevoetsluis. Bij de eerste rotonde driekwart richting Hellevoetsluis, volgende rotonde rechtdoor en dan de eerste mogelijkheid linksaf de parkeerplaats van Historyland op.

vanuit Spijkenisse
Volg de Groene Kruisweg N218. Bij de kruising met de Kanaaldijk West linksaf in de richting van Hellevoetsluis langs het Voornes Kanaal tot het eerste stoplicht en daar gaat u rechtsaf en na 40 meter weer rechtsaf U rijdt dan door tot aan de parkeerplaats van Historyland.

vanuit Zeeland
Volg de N57 na de Haringvlietsluizen op de derde rotonde rechtsaf richting Hellevoetsluis volgende rotonde rechtdoor en dan de eerste mogelijkheid rijdt U linksaf de parkeerplaats van Historyland op.

vanuit Brabant
Volg de A29 en vervolgens de A15 in de richting van Europoort. Volg vanaf Rotterdam de A15 in de richting van Europoort. Na de Thomassentunnel neemt u de afslag Brielle/Hellevoetsluis. Vervolgens de N57 volgen in de richting van Hellevoetsluis. Bij de eerste rotonde driekwart richting Hellevoetsluis, volgende rotonde rechtdoor en dan de eerste mogelijkheid rijdt U linksaf de parkeerplaats van Historyland op.


Historyland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, namelijk met de lijnbus:

vanuit Rotterdam Centraal Station
Neemt U metro D (richting D De Akkers) en stapt u uit bij Metrostation Spijkenisse Centrum, Spijkenisse. Daar neemt u bij de bushalte Bus 101 (richting Hellevoetsluis A.I. Laan) uitstappen bij bushalte Kickersbloem, Hellevoetsluis en overstappen op Bus 102 (richting Hellevoetsluis via Ravense Hoek) uitstappen bij Bushalte Uniceflaan, Hellevoetsluis. En dan nog twee minuten lopen naar Historyland.

vanuit Zierikzee (Zeeland)
Neemt u bij Busstation Zierikzee Bus 133 (richting Oude-Tonge Busstation) uitstappen bij Busstation Oude-Tonge en overstappen op Bus 136 (richting Stellendam) uitstappen bij Bushalte Busstation Stellendam. Daar neemt u Bus 104 (richting Hellevoetsluis) uitstappen bij Bushalte Amnesty Internationallaan, Hellevoetsluis en overstappen op Bus 102 (richting Hellevoetsluis Kickersbloem) uitstappen bij Bushalte Uniceflaan, Hellevoetsluis. En dan nog twee minuten lopen naar Historyland.