Workshops

Elke maand een workshop voor kinderen bij Historyland. Vanaf 30 januari 2019 gaan we weer van start met onze kinderworkshops. We zullen starten met de schilderworkshop van beeldend kunstenares en kunstdocent Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis). De workshops starten om 14.00 uur en zullen tot ongeveer 16.00 uur duren en zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De kosten bedragen € 5 per kind. Aanmelden is verplicht via workshops@historyland.nl. Er is plek voor zo’n 20 kinderen en vol =vol, dus wees er op tijd bij.

De verschillende workshops zullen elke laatste woensdag van de maand plaatsvinden, met steeds een ander thema:

Woensdagmiddag 24 april 2019, 14.00 – 16.00 u – Mammoet en andere prehistorische dieren tekenen in de expositiehal in Historyland


Het thema van de workshop van deze maand is ‘Mammoet en andere prehistorische dieren tekenen in de expositiehal in Historyland’, waarbij de kinderen aan het werk mogen met allerlei teken spullen. In deze workshop neemt Joanna je mee naar onze tentoonstelling ‘de Mammoetsteppe’ waar je op locatie als een ‘echte’  kunstenaar aan het werk gaat. Joanna helpt je een leuk dier uit te zoeken en deze op papier te zetten.

Woensdagmiddag 29 mei 2019, 14.00 – 16.00 u – Dino’s buiten tekenen


Het thema van de workshop van deze maand is ‘Dino’s buiten tekenen’, waarbij de kinderen aan het werk mogen met allerlei teken en schilder spullen. In deze workshop neemt Joanna je mee naar buiten ons mooie park in waar je op locatie als een ‘echte’  kunstenaar aan het werk gaat. Joanna helpt je een leuke dino uit te zoeken en deze op papier te zetten. Laten we hopen dat het mooi weer is!!