Kinderverjaardag vieren?

Beleef een avontuurlijke en gezellige kinderverjaardag om nooit te vergeten!

Een verjaardag op Historyland is een feestje

We nemen gezellig plaats aan een vrolijk versierde tafel in de Theetuin of bij slecht weer in de ‘Koeienstal’. Een verjaardag is geen verjaardag zonder cadeaus, dus de jarige mag allereerst een cadeautje van Historyland in ontvangst nemen. De kinderen krijgen een plattegrond kleurplaat, zodat ze de spannende route alvast uit hun hoofd kunnen leren. Dan is het tijd om de jas aan te trekken en naar buiten te gaan. Buiten doen we een speurtocht en gaan we op zoek naar de letters van Historyland. Tijdens het zoeken beklimmen we de Spiegelzee, mogen de kinderen in de gevechtshelikopter en spelen we archeoloogje in het opgraafveldje. Ook gaan we met behulp van een schepnet en een afwasteiltje beestjes determineren uit de sloot. Tenslotte zullen we het feestje afsluiten in de Theetuin, waar de puzzel gemaakt kan worden. Uiteraard onder het genot van een drankje en iets te snoepen. Hoe het feestje verder verloopt bepaald u zelf door te kiezen voor optie 1 of 2 (zie uitleg hieronder).


OPTIE 1 – HISTORYGOLF

Een prachtig aangelegde adventure midgetgolf (12 holes) baan waar je al golfend een reis door de geschiedenis maakt. De kunstgras holes zijn uitdagend en tegelijkertijd laagdrempelig. Tijdens het spelen maak je een ware reis door de geschiedenis. Zo moet je Napoleon zien te verslaan, maar maak je ook een uitstapje naar het Mexicaanse Chichén Itzá. Met een landingsvoertuig of vissersboot in de vorm van een trekschuit probeer je de overkant van het water te bereiken, waar de volgende hole alweer op je wacht. Alleen voor de echte avonturiers, groot en klein!


OPTIE 2 – OP ONDERZOEK IN HET MUSEUM

Dan is het tijd om het museum te ontdekken. We gaan terug in de tijd van de gigantische wolharige mammoeten. Daarbij kom je oog in oog te staan met een angstaanjagende sabeltandkat, een grottenbeer of een wolharige neushoorn. Want ook die stapten er toen rond. Onderweg vind je verschillende fossielen uit diverse tijdperken en nog veel meer!


Het feestje is voor minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers (4 t/m 12-jarigen) per feestje. De kosten bedragen €15,- per persoon (excl. eten). Er dient altijd minimaal één volwassen begeleider bij zijn, € 5,- p.p. Wij willen u vragen om bij aankomst per pin te betalen bij de kassa in onze receptie.

U kunt bij ons ook een hapje eten voor € 2,25 per kind. De kinderen kunnen kiezen uit poffertjes, pannenkoeken of een tosti. Een feestje zonder eten duurt ca. 2 uur en met eten 2,5 uur.


Feestje aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Kinderfeestje

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.