Kinderverjaardagen

Beleef een avontuurlijke en gezellige kinderverjaardag om nooit te vergeten!

Een verjaardag op Historyland is een feestje

We nemen gezellig plaats aan een vrolijk versierde tafel in de Theetuin of bij slecht weer in de ‘Koeienstal’. Een verjaardag is geen verjaardag zonder cadeaus, dus de jarige mag allereerst een cadeautje van Historyland in ontvangst nemen. De kinderen krijgen een plattegrond kleurplaat, zodat ze de spannende route alvast uit hun hoofd kunnen leren.

Op onderzoek in het museum

Dan is het tijd om het museum te ontdekken. We gaan terug in de tijd van de gigantische wolharige mammoeten. Daarbij kom je oog in oog te staan met een angstaanjagende sabeltandkat, een grottenbeer of een wolharige neushoorn. Want ook die stapten er toen rond. Onderweg vind je verschillende fossielen uit diverse tijdperken en nog veel meer!

Een speurtocht in het historypark

Wanneer we alle hoeken en gaten van het museum gezien hebben, is het tijd om de jas aan te trekken en naar buiten te gaan. Buiten doen we een speurtocht en gaan we op zoek naar de letters van Historyland. Tijdens het zoeken beklimmen we de Spiegelzee, mogen de kinderen in de gevechtshelikopter en spelen we archeoloogje in het opgraafveldje. Ook gaan we met behulp van een schepnet en een afwasteiltje beestjes determineren uit de sloot. Tenslotte zullen we het feestje afsluiten in de Theetuin, waar de puzzel gemaakt kan worden. Uiteraard onder het genot van een drankje en iets te snoepen.

Direct reserveren?

Het feestje is voor minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers per feestje. De kosten bedragen €15,- per persoon (4 t/m 12- jarigen). Er dient altijd minimaal één volwassen begeleider bij zijn, € 5,00 p.p. Wij willen u vragen om bij aankomst per pin te betalen bij de kassa in onze receptie.

De feestjes kunnen worden gehouden op woensdag en vrijdag tot 16.30 uur.

Nog vragen of direct reserveren? Bel dan even of naar 0181-744171 of stuur een mail naar [email protected].