Meeting & Events

Op zoek naar een bijzondere vergaderzaal? Historyland biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, vergadering, kick-off meeting en training.

Vergaderzaal

Zo is de vergaderzaal een unieke comfortabele ruimte met plek voor zo’n 100 personen (zitplaatsen). De vergaderzaal heeft een podium zodat de spreker duidelijk zichtbaar is voor de toehoorders. Ook is de gehoorzaal voorzien van de allerlaatste high-tech voorzieningen zoals een beamer, computer, filmdoek, geluid en 4 televisieschermen die afzonderlijk van de beamer afgespeeld kunnen worden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een laptop aan te sluiten.

Lunchbuffet en borrel

Door de samenwerking met een cateringbedrijf, kunnen wij ook voorzien in eten en drinken in de vorm van een lunch(buffet) en/of borrel. We denken graag mee in mogelijkheden om de zakelijke sessie zo comfortabel mogelijk te maken.

Rondleiding door het museum

De zakelijke bijeenkomst kan worden verrijkt met een rondleiding door ons unieke museum en buitengebied. Ga voor een welkome afwisseling tijdens een lange zit of een inspirerende pauze tijdens een brainstorm-sessie.

Direct reserveren?

Voor het reserveren van een zakelijk evenement kunt u contact opnemen met ons via de mail naar info@historyland.nl of per telefoon tijdens openingstijden naar +31 (0)181-744171.